Termék részletek


Clevamama játszószőnyeg 70*50

Raktárkészlet: NINCS
Clevamama játszószőnyeg 70*50
7 990 Ft
Márka:
Clevamama
Szállítási költség:
1250
Raktárkészlet:
Raktáron
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap
Nincs raktáron
Clevamama játszószőnyeg 70*50
 • A ClevaTummyTM játszószőnyeg a „hason fekvés idejét” sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi babádnak.

  A ClevaTummyTM játszószőnyeg a „hason fekvés idejét” sokkal kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi babádnak. ClevaTummyTM anyagból készült, ami megkönnyíti a hason fekvést azáltal, hogy babád testének természetes körvonalait körülöleli. Amikor vége a játékidőnek, vagy ha babádnak szüksége van pihenésre, akkor fektesd a hátára. A ClevaTummyTM támogatja, segít megvédeni babád puha kerek fejformáját. A hason fekvéssel töltött idő lehetővé teszi, hogy fejlődjön, erősödjön babád felső teste, a „nagy motoros mozgások”, mint például testének kinyomása, az átfordulás, a felülés valamint a mászás készsége. A játékok fokozatos bevonásával élvezetesebbé tehetd a hason fekvést és ez finomítja a kézügyességet, mint például a kéz szájba vétele, valamint fejleszti a kisebb dolgok megfogását, mozgatását. Fontos, hogy babádat minden nap egy kis időre fektesd a hasára. A legmegfelelőbb erre, amikor a csecsemőd ébren van és aktív.
  Dublini Trinity College legújabb kutatásai kimutatták, hogy a ClevaTummyTM alkalmas arra, hogy megvédje babád puha kerek fejének formáját.
  Az átlélegző AirflowTM Öko-Tex minősítésű huzat elvezeti a nedvességet és növeli a légáramlást, alja csúszásmentes. Mosógépben 40°C-on mosható, szárítógépbe tehető.

  Játékot nem tartalmaz!

  Megfelel a Bútor és bútorzat (tűz és biztonság) ASTM 3421-75 előírásainak.
 • Méret
  70x50
  Cimkék
  Clevamama
  Kategória
  játszószőnyeg
  Vonalkód
  5 391 514 472 080,00000000000
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5391514472083