Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Cluedo - A Klasszikus rejtélyek játéka

Raktárkészlet: VAN
cluedo társasjáték
 • cluedo társasjáték
8 499 Ft
Márka:
Cluedo
Szállítási költség:
1250
Raktárkészlet:
Raktáron
Várható szállítási idő:
3-5 munkanap

Cluedo - A Klasszikus rejtélyek játéka

 • Cluedo - A Klasszikus rejtélyek játéka

  Cluedo társasjáték

  A Cluedo - A Klasszikus rejtélyek játéka a legjobb detektívregények sajátos misztikumát idézi meg előttünk, amelynek során a jól ismert felállás vár ránk a történet felgöngyölítése során – természetesen milliónyi izgalom társaságában.

  A cselekmény ott veszi kezdetét, hogy Samuel Black-et, a visszavonult milliárdost váratlanul meggyilkolják, méghozzá saját palotájában. A te feladatod az lesz, hogy Sherlock Holmes legjobb módszereit alkalmazva felderítsd ezt az óriási rejtélyt, amelyben rögtön hat gyanúsított is akad, így csak rajtad áll majd, hogy az igazi tettest juttasd rács mögé.

  A Cluedo - A Klasszikus rejtélyek játéka valóban az utolsó pillanatokig rengeteg rejtélyt szolgáltat majd a játékosoknak, akik veled az élen arra törekednek, hogy kézre kerítsék a gyilkost. Ehhez első ízben kockadobásokkal alaposan át kell majd kutatnod a palota összes helyiségét, be kell gyűjtened a bizonyítékokat, és természetesen ravasz kérdéseket kell feltenned a gyanúsítottaknak és a szemtanúknak is ahhoz, hogy ráakadhass a valódi tettesre. Ha neked sikerül elsőként megoldanod a rejtélyt, te leszel a játék győztese!

  Tartozékok: 1 db Palota játéktábla, 1 db sárga gyilkos boríték, 1 db detektív jegyzettömb, 6 db karakter zseton, 21 db fekete Cluedo kártya, 13 db piros bónusz kártya, 6 db fegyver zseton, 2 db dobókocka, játékleírás

   

  Ajánlott 8-99 kor között

  Játékosok száma: 2-6 fő

 • Vonalkód
  5 010 994 656 090,00000000000
  Termékkód
  27606
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  111976