Szűrés
Márka
Korcsoport
1 - 3
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Fisher Price játékok

Főkategória >Fisher Price játékok

Fisher Price játékok

 

A szülők azért szeretik a Fisher Price játékokat, mert kiváló minőségű, olyan készségfejlesztő játékok, amelyek minden életkorban és helyzetben lekötik a babát. A babajátékok újszülött kortól a babák kedvencei, mert a Fisher Price játékok éppen olyanok amilyennek lenniük kell: puhák vagy biztonságosak, szuper hangokat adnak ki, világítanak, és nagyon jókat lehet játszani velük mindemellett lekötik a bébi figyelmét. A Fisher Price babajáték kétéves kortól készségfejlesztőek, és leginkább olyanokat találsz köztük melyek tanítják a gyereket és magyar nyelven beszélnek


Sorrend:

-11%
baba éjszakai fény - fisher price vizilo
8 990 Ft  7 990 Ft
Nincs raktáron
-23%
Fisher-Price gyűrű piramis bébijáték
2 990 Ft  2 290 Ft
Nincs raktáron
-14%
Fisher Price Játékok - Tanuló kutyás zongora
6 890 Ft  5 950 Ft
Nincs raktáron
-36%
Fisher Price Kutyus minigarázsa (DHT46)
9 390 Ft  5 995 Ft
Nincs raktáron
-19%
Fisher-Price Játékok - Illemtudó uzsitálca
10 790 Ft  8 690 Ft
Nincs raktáron
-7%
Fisher-Price 3 az 1-ben autós babafoglalkoztató (DFP07)
21 490 Ft  19 890 Ft
Nincs raktáron
-26%
ÚJ
Fisher-Price Érzelmes szörnyecske (DRG13)
5 280 Ft  3 890 Ft
Nincs raktáron
-21%
Zenélő forgó - Fisher Price - Esőerdős
9 995 Ft  7 890 Ft
Nincs raktáron
-32%
ÚJ
baba pihenőszék - Fisher Price kisállatos
24 990 Ft  16 890 Ft
Nincs raktáron
 

Sorrend:

A babajátékok mellett a Fisher Price kínálatában megtalálható a kisgyermekek számára is alkalmas készségfejlesztő gyerekjátékok széles választéka, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljen az ötéves gyermekek igényeinek is. .
A legfontosabb érv a Fisher Price játékok mellett a robusztus kivitel. A gyártáshoz főként speciális műanyagot használnak . Különösen a csecsemők és a kisgyermekek számára készült játékok készülnek műanyagból. Így a legtöbb játék sértetlen marad, még akkor is, ha magasról leesik, nem tud szilánkosra törni. A műanyag játékok másik előnye a viszonylag kis súly, amely biztosítja, hogy a csecsemők és a gyerekek elbírják a Fisher Price játékokat. Nem utolsósorban sok játékok az interaktivitás jellemez, például olyan dallamokat vagy hangokat játszik le, amelyek ösztönzik a gyermeket a játékra és ezáltal a fejlődésre.

A Fisher Price termékek inspirálják a gyerekeket szemet gyönyörködtető színekkel és szeretettel megtervezett formatervezéssel. Ezenkívül az összes játék életkor jelöléssel rendelkezik, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő játékot a gyermeke számára.

Annak érdekében, hogy könnyebben megtalálja a megfelelő játékot gyermeke számára, az alábbi kategóriákban összegeztük a termékkínálatot Így átfogó képet kaphat a gyerekjátékokról és babajátékokról:

Készségfejlesztő játékok:


Ezen kategóriába tartozó játékok alkalmasak a hat hónaposnál idősebb gyermekek számára, és ötvözik a szórakozást az oktatási szempontokkal. A termékek interaktivitása nagyszerűen fejleszti a finommotoros készségeket, és fokozza kognitív készségeget. Például a formaválogatós és a kirakós babajátékok segítségével a gyermek megtanulja felismerni és megkülönböztetni a formákat vagy egymáshoz rendezni az alakzatokat.

Interaktív játékok babáknak:

Az ebben a sorozatban szereplő termékek alkalmasak a kísérletezésre óvodás gyermekek számára. A játékkal való interakció kialakításával tervezési gondolkodási és problémamegoldó készségeket fejleszt. Például a Fisher Price hernyót különböző szettekkel lehet meghosszabbítani, ami növeli a játékélményt. Az Intelligens asztalka remek felfedezés lehet a kisgyermeknek már 6 hónapos kortól, amely aktuális fejlődésének szintjéhez állítható lehetőségeket tartalmaz.