Szűrés
Márka
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Fisher Price játékok

Főkategória >Fisher Price játékok

Fisher Price játékok

 

A szülők azért szeretik a Fisher Price játékokat, mert kiváló minőségű, olyan készségfejlesztő játékok, amelyek minden életkorban és helyzetben lekötik a babát. A babajátékok újszülött kortól a babák kedvencei, mert a Fisher Price játékok éppen olyanok amilyennek lenniük kell: puhák vagy biztonságosak, szuper hangokat adnak ki, világítanak, és nagyon jókat lehet játszani velük mindemellett lekötik a bébi figyelmét. A Fisher Price babajáték kétéves kortól készségfejlesztőek, és leginkább olyanokat találsz köztük melyek tanítják a gyereket és magyar nyelven beszélnek


Sorrend:


Sorrend:

A babajátékok mellett a Fisher Price kínálatában megtalálható a kisgyermekek számára is alkalmas készségfejlesztő gyerekjátékok széles választéka, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljen az ötéves gyermekek igényeinek is. .
A legfontosabb érv a Fisher Price játékok mellett a robusztus kivitel. A gyártáshoz főként speciális műanyagot használnak . Különösen a csecsemők és a kisgyermekek számára készült játékok készülnek műanyagból. Így a legtöbb játék sértetlen marad, még akkor is, ha magasról leesik, nem tud szilánkosra törni. A műanyag játékok másik előnye a viszonylag kis súly, amely biztosítja, hogy a csecsemők és a gyerekek elbírják a Fisher Price játékokat. Nem utolsósorban sok játékok az interaktivitás jellemez, például olyan dallamokat vagy hangokat játszik le, amelyek ösztönzik a gyermeket a játékra és ezáltal a fejlődésre.

A Fisher Price termékek inspirálják a gyerekeket szemet gyönyörködtető színekkel és szeretettel megtervezett formatervezéssel. Ezenkívül az összes játék életkor jelöléssel rendelkezik, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő játékot a gyermeke számára.

Annak érdekében, hogy könnyebben megtalálja a megfelelő játékot gyermeke számára, az alábbi kategóriákban összegeztük a termékkínálatot Így átfogó képet kaphat a gyerekjátékokról és babajátékokról:

Készségfejlesztő játékok:


Ezen kategóriába tartozó játékok alkalmasak a hat hónaposnál idősebb gyermekek számára, és ötvözik a szórakozást az oktatási szempontokkal. A termékek interaktivitása nagyszerűen fejleszti a finommotoros készségeket, és fokozza kognitív készségeget. Például a formaválogatós és a kirakós babajátékok segítségével a gyermek megtanulja felismerni és megkülönböztetni a formákat vagy egymáshoz rendezni az alakzatokat.

Interaktív játékok babáknak:

Az ebben a sorozatban szereplő termékek alkalmasak a kísérletezésre óvodás gyermekek számára. A játékkal való interakció kialakításával tervezési gondolkodási és problémamegoldó készségeket fejleszt. Például a Fisher Price hernyót különböző szettekkel lehet meghosszabbítani, ami növeli a játékélményt. Az Intelligens asztalka remek felfedezés lehet a kisgyermeknek már 6 hónapos kortól, amely aktuális fejlődésének szintjéhez állítható lehetőségeket tartalmaz.